Sala de Premsa Sala d'expertes i experts Pere Tarrés en xifres Opinió i anàlisi d'actualitat
 Tornar a Notícies
  • Recaptem 38.450 euros per a projectes socioeducatius amb joves vulnerables en un sopar solidari

Recaptem 38.450 euros per a projectes socioeducatius amb joves vulnerables en un sopar solidari

10.05.19

Més de 260 persones es van reunir el passat dijous 9 de maig a l’Hotel Hilton Diagonal Mar de Barcelona per celebrar el quart sopar solidari impulsat per l’Agrupació d’Amics de la Fundació Pere Tarrés. Els 38.450 euros recaptats es destinaran a finançar projectes adreçats a joves en situació vulnerable.

L’acte va començar amb les intervencions d’un dels membres de l’Agrupació d’Amics de la Fundació Pere Tarrés, Ernesto Poveda, i el va seguir el director general de la Fundació, Josep Oriol Pujol i Humet, que va explicar l’acció social i educativa que l’entitat realitza en benefici de la inclusió de joves en risc d’exclusió social.

La Fundació Pere Tarrés està compromesa amb els joves que acompanya des dels centres d’esplai, des de la formació de monitors, els centres socioeducatius i altres projectes com una experiència que s’està portant a terme al barri de Trinitat Vella de Barcelona a través de la música, com a eix per apropar-se a aquest col·lectiu. Al sopar solidari, un grup de tres joves que participen al projecte Crew 12 de la Sala Jove Trinitat Vella i d'activitats del SDJ la Franja, Sagrera, Navas i Congrés Indians, l’Aitor, la Dani i l’Edwin, van interpretar dues cançons composades per ells mateixos.

El president de l’entitat, Antoni Millet, va cloure l’acte agraint a l’Hotel Hilton Diagonal Mar la seva col·laboració, així com la dels nombrosos particulars i empreses que van participar a l’acte i que van col·laborar amb donatius econòmics i en espècie.

Aquesta quarta edició del sopar solidari va ser possible gràcies a la col•laboració de nombrosos particulars i al suport de l’Hotel Hilton Diagonal, Adqualis, AGM Abogados, Alfa instal·lacions, AMEC, Aramark, Arcasa, Armand Basi, Audiconsultores, Catalana Occidente, Centre de Convencions Internacional de Barcelona, Companyia General Càrnia, Construccions Sabater, Deloitte, Distribuidora Joan, ESIC, Estabanell Energia, EY (Ernst & Young), Fundació Abertis, Fundació AON, Fundació Bancària La Caixa, Fundació Família Torres, ICSA Grupo, Juvé&Camps, Lladó Grup, Més advocats, Practica Legal, Solvetia, Universitat Ramon Llull, Villa-Reyes i Willis Towers Watson.

A l’edició passada del sopar solidari, la Fundació Pere Tarrés va recaptar al voltant de 27.000 € que es van destinar, per una banda, a becar les colònies i casals d’estiu d’infants en risc d’exclusió social i, d’altra banda, als centres socioeducatius que atenen aquests nens i nenes durant tot l’any.

Sopar Solidari Ajuda'ls a créixer 2019