Sala de premsa Sala d'expertes i experts Pere Tarrés en xifres Opinió i anàlisi d'actualitat
 Tornar a notícies
  • Sónar i la Fundació Pere Tarrés organitzen  el primer campus en innovació tecnològica i artística per a joves

Sónar i la Fundació Pere Tarrés organitzen el primer campus en innovació tecnològica i artística per a joves

01.03.18

La tecnologia és present a les nostres vides i ens ha canviat la manera de relacionar-nos amb el món i també amb les persones que tenim al nostre voltant. Els joves se senten atrets per tot allò relacionat amb la tecnologia però molts d’ells no es plantegen dedicar-se a professions relacionades amb ella. Amb l’objectiu d’apropar les professions tecnològiques als més joves i despertar noves vocacions, Sónar i la Fundació Pere Tarrés organitzen el Sónar Campus durant el mes de juliol que tindrà a la música electrònica com a element unificador.

Durant les dues setmanes que durarà el campus (del 2 al 13 de juliol), els participants construiran entorns interactius i experimentaran amb la tecnologia aplicada a la música electrònica i les arts visuals de la mà de professionals que han passat pel festival Sónar. Al final del Campus, els i les joves que hi participin hauran conegut de la mà de diferents artistes tots els elements que es requereixen per muntar un espectacle musical i visual.

El Sónar Campus està organitzat per setmanes independents i complementàries i inclouen xerrades motivacionals, makerspaces i workshops. Per apuntar-se no cal tenir coneixements previs de música electrònica ni de programació. Al final de cada setmana s’organitzarà una mostra oberta al públic perquè es puguin conèixer totes les creacions realitzades.

El Sónar Campus forma part de la proposta de colònies i casals d’estiu que la Fundació Pere Tarrés organitza aquest any i on participen més de 25.000 infants i joves a Catalunya. Aquestes activitats compten amb la implicació de més de 4.500 monitors, la majoria d’ells voluntaris, i deixa unes xifres que posen de manifest la magnitud de la Fundació, confirmant-se així com l’entitat més gran de Catalunya dedicada al lleure.