Sala de Premsa Sala d'expertes i experts Pere Tarrés en xifres Opinió i anàlisi d'actualitat
 Tornar a Notícies
  • Els Premis Bones Pràctiques d’Aristos Campus Mundus guardonen membres de la Facultat Pere Tarrés

Els Premis Bones Pràctiques d’Aristos Campus Mundus guardonen membres de la Facultat Pere Tarrés

25.07.18

El projecte Aristos Campus Mundus 2015 (ACM), impulsat per les universitats Ramon Llull, Deusto i Comillas, ha guardonat a l’alumne Toni Marcilla i al professor Òscar Martínez, els dos de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés - Universitat Ramon Llull, amb el segon Premi Ignacio Ellacuría d’Estudis de Interès Social i segon Premi Bones Pràctiques en el Compromís Social Universitari respectivament, en la VI edició dels Premis ACM de Responsabilitat Social.

El projecte ACM, una agregació d’universitats estatals i internacionals amb l’objectiu de potenciar l’excel·lència acadèmica, docent i investigadora i apostar per la innovació social, responsable i sostenible, celebra l’entrega d’aquests premis de manera anual. Aquests s’atorguen en tres categories diferents: Premis Bones Pràctiques en Cooperació Universitària pel Desenvolupament, Premis Bones Pràctiques en el Compromís Social Universitari, Premis Ignacio Ellacuría d’Estudis de Interès Social.

La convocatòria d’aquests guardons pretén reconèixer i difondre els treballs dels diferents membres de la comunitat universitària que contribueixin a la investigació i la transferència de coneixements, que incloguin perspectives de millora social i que promoguin el compromís social universitari.

L’alumne Toni Marcilla ha resultat segon premiat de la tercera categoria gràcies al seu Treball de Fi de Grau en “Estratègia d’acompanyament en salut mental per a persones sense llar/sense sostre”. Aquest treball va ser guiat i tutoritzat pel professor Oscar Martínez, qui precisament també ha sigut guardonat en la segona categoria gràcies al seu projecte “Utilització de la tecnologia per sensibilitzar sobre l’accessibilitat”, que desenvolupa a la seva assignatura de diversitat funcional.

El jurat del certamen està format per professionals de les universitats Ramon Llull, Deusto i Comillas, les tres entitats que van crear el projecte Aristos Campus Mundus 2015 a l’any 2010.