Sala de Premsa Sala d'expertes i experts Pere Tarrés en xifres Opinió i anàlisi d'actualitat
 Tornar a notícies
  • La Fundació Pere Tarrés rep la Medalla d’Honor de la Ciutat de Barcelona
  • Comparteix a les xarxes socials

La Fundació Pere Tarrés rep la Medalla d’Honor de la Ciutat de Barcelona

04.12.09

La Fundació Pere Tarrés va rebre el passat 3 de desembre la Medalla d'Honor de la Ciutat de Barcelona de mans de l'alcalde de la Ciutat Comtal, Jordi Hereu. L'Ajuntament de Barcelona ha concedit aquest guardó com a reconeixement a la tasca social i educativa que realitza aquesta entitat des de fa més de 50 anys així com per la seva contribució i esforç al desenvolupament de la consciència ciutadana.

En paraules de l'alcalde, Jordi Hereu, "és un reconeixement dels òrgans de govern democràtics de la ciutat i de tots els conciutadans" perquè "vosaltres sou constructors de confiança". El Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona va acollir l'acte de lliurament de medalles que han guardonat 25 entitats i persones de la ciutat que han contribuït al desenvolupament d'una consciència ciutadana i cívica, així com dels seus valors i virtuts. La ciutat ret homenatge així a l'empenta i generositat de la societat civil.

Es tracta de persones i entitats pertanyents a àmbits i mons diferents: l'educació, la cultura, l'esport, l'assistència social, l'associacionisme, el moviment veïnal i el comerç. D'aquestes medalles, 20 estan proposades per cada un dels districtes de la ciutat (2 per districte), mentre que 5 medalles s'atorguen a proposta del Consell Plenari, en l'àmbit de la ciutat.