Sala de Premsa Sala d'expertes i experts Pere Tarrés en xifres Opinió i anàlisi d'actualitat
 Tornar a Notícies
  • La Fundació Pere Tarrés celebra el Nadal

La Fundació Pere Tarrés celebra el Nadal

08.01.20

Com cada any, la Fundació Pere Tarrés va organitzar tot un seguit d’activitats per celebrar el Nadal, no només a la seu central sinó també a les diverses delegacions del territori. Unes dates especials que serveixen per aplegar persones i organitzacions que formen part del projecte de la Fundació.

La trobada més multitudinària va ser el sopar de Nadal, que va tenir lloc el passat 20 de desembre a Barcelona i va reunir prop de 800 persones entre membres del Patronat, del Consell Assessor, del Consell de direcció, treballadors i treballadores i voluntaris de la Fundació Pere Tarrés, a més de personalitat vinculades a l’entitat com Mons. Sergi Gordo o el rector de la Universitat Ramon Llull, Josep Ma. Garrell.

La celebració va començar, com és habitual, amb una eucaristia a la parròquia de Sant Pere Ermengol de Barcelona, oficiada pel Bisbe Auxiliar de Barcelona, Mons. Sergi Gordo, que va animar els membres de la Fundació Pere Tarrés a continuar treballant en els valors de l’Humanisme cristià.

Posteriorment, va tenir lloc una gala al Centre de Convencions de Barcelona, presentada per dues treballadores de la Fundació, on es va fer un repàs del programes i fites més destacats de l’any, a més d’explicar alguns dels projectes de l’entitat, com l’acompanyament que es fa als joves de la ciutat Mataró –que van presentar un vídeo-clip contra la violència masclista–, o les activitats que es fan en casals de gent gran, que també van projectar un vídeo. Abans de l’inici del sopar, l’equip del Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans de la Fundació Pere Tarrés (MCECC) va beneir la taula amb una cançó que va requerir la participació activa de totes les persones assistents.

Pel que fa a les delegacions territorials, a Palma de Mallorca van celebrar el Nadal amb una trobada de treballadors i treballadores que va servir per posar en comú els millors desitjos pel 2020. La delegació de Tarragona va organitzar el seu berenar tradicional de Nadal amb l’objectiu de felicitar els festes als participants dels diversos projectes socials i educatius que estan duent a terme i que acompanyen més de 6.000 persones al Camp de Tarragona. A Barcelona, el centre socioeducatiu de Poblenou va gaudir de la tradició del tió amb els infants que formen part de les seves activitats. Una celebracions que també van tenir lloc a la resta de centres, esplais, escoles i escoles bressol que formen part o treballen amb la Fundació.