Sala de Premsa Sala d'expertes i experts Pere Tarrés en xifres Opinió i anàlisi d'actualitat
 Tornar a Notícies

La Facultat d’Educació i Treball Social Pere Tarrés incrementa un 44% l’import destinat a beques

21.12.21

L’import que la Facultat Pere Tarrés ha destinat a beques s’ha incrementat un 44% en els darrers dos cursos. Aquest esforç respon a la voluntat de la Facultat Pere Tarrés d’evitar que les dificultats econòmiques, agreujades per la crisi ocasionada per la pandèmia, siguin un obstacle perquè els estudiants puguin assolir la seva vocació d’esdevenir professionals de l’Educació Social i el Treball Social.

Durant el curs 2020/21 la Facultat va augmentar de manera molt important l’oferta de beques, duplicant-ne el nombre, per contribuir a pal·liar la situació de crisi econòmica ocasionada per la pandèmia de la covid-19. D’aquesta manera, l’import que la Facultat va destinar a les beques, es va incrementar un 44% i es pretén poder mantenir-lo de cara als pròxims cursos. Concretament, aquest curs acadèmic un total de 96 estudiants tindran una beca per pagar la matrícula. L’any passat es va concedir la beca de matrícula a 86 estudiants, mentre que el curs 2019/20 la Facultat va becar a 58 estudiants.  

D’aquesta manera, els estudiants que volen cursar estudis a la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés-Universitat Ramon Llull tenen al seu abast una amplia línia d’ajuts, beques i finançament que són compatibles amb qualsevol altre suport de caràcter públic o privat, i responen tant a criteris acadèmics com a criteris socioeconòmics.

Hi ha diferents tipus de beques, que es poden trobar en aquest enllaç. Els alumnes es poden acollir a diversos tipus d’ajuts. Per una banda, existeixen beques en la matriculació tant del Grau en Educació Social i el Grau en Treball Social com en els diferents màsters i postgraus en acció social que ofereix la Facultat Pere Tarrés. A més a més, també existeix un programa d’ajuts per causes excepcionals adreçades a estudiants amb un bon expedient acadèmic, que durant el curs s’han trobat en una situació personal i o familiar que els fa impossible el pagament de la formació.

A més, hi ha la possibilitat d’atorgar ajuts puntuals, com la bonificació adreçada a estudiants que han obtingut una matrícula d’honor en alguna assignatura o beca d’excel·lència als millors expedients acadèmics, un cop s’ha acabat el Grau. També s’ofereixen 4 beques anuals a l’esforç i l’excel·lència per a estudiants de primer curs que en el Cicle Formatiu de Grau Superior o en el Batxillerat han obtingut una nota superior al 8,5.

La Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – Universitat Ramon Llull és pionera a l’Estat espanyol en els estudis universitaris en Educació Social i Treball Social. A mes, la qualitat de la seva formació està reconeguda per diferents que situen els 2 Graus que imparteix la Facultat entre els millors de l’Estat. D’una banda, el rànquing d’universitats “50 carreras”  ha situat a la Facultat en segona posició en la classificació de graus d’Educació Social i en tercera posició en els de Treball Social. El Ranking CYD, que avalua les universitats en la seva globalitat, ha posicionat a La universitat Ramon Lull com la primera en Treball Social a escala estatal. 

Per a qualsevol consulta o dubte podeu posar-vos en contacte per correu a: infofacultat@peretarres.org