Sala de Premsa Sala d'expertes i experts Pere Tarrés en xifres Opinió i anàlisi d'actualitat
 Tornar a Notícies
  • El grau de Treball Social de la Facultat Pere Tarrés és el 49è millor d’Europa, segons el rànquing U-Multirank

El grau de Treball Social de la Facultat Pere Tarrés és el 49è millor d’Europa, segons el rànquing U-Multirank

27.09.21

Els estudis de treball social que ofereix la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés-URL es troben entre els millors d’Europa. Així ho indica el rànquing U-Multirank, una eina promoguda per la Comissió Europea que avalua l’activitat de les universitats en totes les seves dimensions. Segons aquest indicador, la Facultat se situa en la posició 49 d’Europa en el seu grau de Treball Social tenint en compte tots els indicadors avaluats. Cal dir que aquest rànquing analitza 1.948 universitats de 97 països diferents.

Aquest mateix rànquing situa la Universitat Ramon Llull en la posició 76 d’Europa i com la 5a millor universitat de l’Estat i la 4a a Catalunya, considerant els 40 indicadors que avalua en cada un dels centres.

Fa pocs mesos, dos rànquings diferents creats per mesurar el rendiment de les universitats ja posicionaven els graus que imparteix la Facultat Pere Tarrés entre els millors de l’Estat: d’una banda, el rànquing d’universitats “50 carreras”, publicat cada any pel diari El Mundo, situava la Facultat en segona posició en el rànquing de graus d’Educació Social i en tercera posició en els de Treball Social, mentre que el Ranking CYD també treia conclusions molt positives sobre els estudis que ofereix la Facultat Pere Tarrés i posicionava en 1r lloc a nivell estatal els estudis de treball social de la Facultat.

Un miler d’estudiants anuals amb un 80% d’inserció laboral

L’Educació Social i el Treball Social són dues professions amb alts nivells d’inserció laboral, segons les conclusions de l’Estudi per la Inserció Laboral, que elabora la Fundació Pere Tarrés i que enguany ha publicat la seva desena edició. Les dades mostren que el 81,2% dels estudiants de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés–URL s’han incorporat al mercat laboral en un període màxim de sis mesos un cop finalitzat els seus estudis. La Facultat Pere Tarrés forma cada any un miler de professionals de l’acció social.