Sala de Premsa Sala d'expertes i experts Pere Tarrés en xifres Opinió i anàlisi d'actualitat
 Tornar a Notícies

Jornades sobre la Identitat de la Fundació Pere Tarrés

20.01.20

El passat 13 i 14 de gener es va celebrar la 2a Edició de les "Jornades sobre la Identitat de la Fundació Pere Tarrés" a la Cova de Sant Ignasi, a Manresa. La primera edició es va realitzar al mes de setembre del 2019.

Va ser un espai on, de forma pausada, vam rellegir, aprofundir i reflexionar sobre la Identitat de la Fundació. La Identitat organitzacional està composta per diferents elements com: què és, què fa, com ho fa, quins són els valors, l'ètica... en definitiva, els elements que la fan única i diferents d'altres. És a dir, defineix la manera de ser de cada organització.

D'entre tots els elements que formen part de la nostra Identitat, les Jornades es van centrar en els següents Fonaments:

  • Arrelament evangèlic i pertinença eclesial.
  • Dignitat de la persona humana.
  • Vida social, econòmica i política al servei de la persona.

La dinamització de la trobada va anar a càrrec de Carles Marcet sj, Llicenciat en Teologia i part de l'Equip del Centre Internacional d'Espiritualitat de la Cova. Ell va ser l’encarregat d’acompanyar al grup que hi participava a endinsar-se en els fonaments per poder retornar a la font que inspira cada projecte que endeguem, compartir els reptes i necessitats que anem trobant en el dia a dia de cada departament i renovar el compromís amb la societat.

Aquesta iniciativa forma part de les accions previstes al Pla d'Identitat i Pastoral de la Fundació i té per objectiu d'aprofundir i donar a conèixer els elements essencials de l’organització.