Sala de Premsa Sala d'expertes i experts Pere Tarrés en xifres Opinió i anàlisi d'actualitat
 Tornar a Notícies
  • Celebrem la Jornada de Petita Infància

Celebrem la Jornada de Petita Infància

03.05.18

El passat dissabte 28 d’abril es va celebrar la Jornada de Petita Infància, on anualment es troben totes les escoles bressol gestionades per la Fundació Pere Tarrés. L’esdeveniment tracta de generar i enfortir un espai comú de reflexió pedagògica en el marc de la innovació i la creativitat per promoure el desenvolupament de les pràctiques de treball educatiu dels infants d’entre 0 i 3 anys.

En Jordi Serra, de l’empresa Enrosa, va ser l’encarregat de dirigir la primer part de la jornada amb una sèrie d’exercicis i espais de reflexió sobre la creativitat i l’art efímer. Més tard, en Cento Carbó, músic i fundador de la iniciativa Deforma’t, es va encarregar d’animar la segona part de l’esdeveniment fent ballar a tots els assistents amb un seguit d’activitats per treballar la creativitat. “Ens va posar tots en peus i va treballar la creativitat donant moviment al nostre cos” expressava la Beth Galindo de la Fundació Pere Tarrés.

A l’acte va estar-hi present el director general de la Fundació Pere Tarrés, el Sr. Josep Oriol Pujol, que va aprofitar l’ocasió per transmetre el seu agraïment a tots els assistents per la lloable feina que porten a terme les educadores i els educadors a les escoles bressol. També es va comptar amb la presència de la directora de PEIS, Aurora Santín, i una comunió amb tot l’equip que forma Petita Infància.

La jornada, doncs, es va desenvolupar en un espai distès i ple de complicitats i treball en equip. Una jornada on s’ha deixa veure la participació i la implicació de tot el col·lectiu.