Sala de Premsa Sala d'expertes i experts Pere Tarrés en xifres Opinió i anàlisi d'actualitat
 Tornar a Notícies
  • 1a Jornada del Grup de recerca Innovació i Anàlisi Social (GIAS)

1a Jornada del Grup de recerca Innovació i Anàlisi Social (GIAS)

29.04.21

El passat dia 15 d’abril es va celebrar la 1a Jornada del Grup de recerca Innovació i Anàlisi Social (GIAS) de la Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés de la Universitat Ramon Llull, en la qual van participar més de 50 persones entre investigadors, professionals i estudiants.

La jornada va ser un espai de reflexió i debat entorn de la recerca en ciències socials, a partir de l’activitat investigadora del GIAS. Es van presentar 6 projectes d’investigació i es va portar a terme un espai de treball grupal en el qual es van recollir possibles temàtiques i línies de recerca futures.

El GIAS és un grup de recerca consolidat i reconegut per la Generalitat de Catalunya (2017 SGR 1002). Els projectes que desenvolupa el grup s’aborden des de cinc línies d’investigació:

1. Acció comunitària, desenvolupament social i lleure educatiu

2. Governança, gestió i polítiques socials

3. Ètica, responsabilitat professional i necessitats no materials

4. Innovació social i competències professionals

5. Salut i benestar psicosocial en el cicle vital

Cada línia de treball desenvolupa diferents projectes que es poden consultar en aquest enllaç.

Aquestes jornades han estat una oportunitat per a la difusió de l’activitat investigadora del grup i també per a la construcció de xarxes i relacions amb altres grups de recerca, amb professionals de l’acció social i educativa i amb estudiants de grau i postgrau, interessants en l’àmbit de la recerca.