Sala de Premsa Sala d'expertes i experts Pere Tarrés en xifres Opinió i anàlisi d'actualitat
 Tornar a Notícies
  • International Social Week 2018

International Social Week 2018

28.03.18

Del 5 al 7 de març va tenir lloc a la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – URL la International Social Week 2018, una activitat realitzada amb motiu dels 25 anys de la Facultat. La setmana internacional va comptar amb la participació de dotze docents provinents de nou universitats d’Europa, Estats Units i Sud-Amèrica.

L’activitat va permetre la realització de conferències integrades a diverses assignatures, tallers informatius sobre bones pràctiques i intercanvi d’idees relatives a la recerca, obrint així un espai més per la internacionalització de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – URL. A més, les jornades van ser una gran oportunitat per conèixer perspectives internacionals en el camp social i fer contactes amb docents d’altres universitats per explorar possibles col·laboracions amb els participants internacionals.

Les conferències que es van impartir van tractar un ampli ventall de temes que van anar des de la representació dels immigrants als mitjans alemanys, l’activitat física en la infància, el treball social i els refugiats i les noves tecnologies i el treball social entre d’altres temàtiques. Podeu consultar el programa aquí.

25 anys d’Educació Social

Aquest curs acadèmic 2017-18 la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – URL celebra els 25 anys l’inici dels estudis d’Educació Social, que l’avalen com una professió consolidada i amb ampli reconeixement social. La Facultat ha estat pionera en la posada en marxa d’aquests estudis i està situada en els primeres posicions de nombrosos rànquings universitaris.

La Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – URL que té la voluntat de contribuir a la construcció d’una societat més justa i cohesionada a través de la recerca rigorosa, la transferència de coneixement i la formació de les persones.

International Social Week 2018