Sala de Premsa Sala d'expertes i experts Pere Tarrés en xifres Opinió i anàlisi d'actualitat
 Tornar a Notícies
  • Mons. Omella i Carles Campuzano, ponents dels dos últims Fòrums Pere Tarrés

Mons. Omella i Carles Campuzano, ponents dels dos últims Fòrums Pere Tarrés

19.03.18

La conferència “Enmig de vosaltres, sóc com el qui serveix” de Mons. Joan Josep Omella celebrada el 9 de febrer i la xerrada “Per un contracte social” del diputat Carles Campuzano pronunciada el 9 de març  han estat els dos últims Fòrums Socials Pere Tarrés.

“Cal evitar que la indiferència envers el patiment dels altres es globalitzi” Mons. Omella

“Cal evitar la globalització de la indiferència envers el patiment dels altres, especialment dels menys afavorits” ha afirmat Mons. Joan Josep Omella, Cardenal Arquebisbe de Barcelona, en la seva intervenció al Fòrum Social Pere Tarrés. Mons. Omella ha fet una crida a reconèixer l’altre com un do, com un germà i ha animat a respondre a la injustícia amb respecte apel·lant a la concòrdia, l’empatia, la tolerància i la diversitat.
Mons. Omella ha expressat aquestes idees a la conferència-col·loqui titulada amb una cita evangèlica de Lluc 22, 27: “Enmig de vosaltres, sóc com el qui serveix” del Fòrum Social Pere Tarrés, després de la presentació a càrrec del rector de la Universitat Ramon Llull, Josep M. Garrell, i de la benvinguda institucional del president de la Fundació Pere Tarrés, Antoni Millet.

Més informació: https://www.peretarres.org/premsa/sala-de-premsa/noticies/forum-social-pere-tarres-mons-omella

“La inversió en joventut i infància és clau per l’estat del benestar” Carles Campuzano

“L’estabilitat d’un estat del benestar depèn de la inversió en joventut i infància” ha afirmat Carles Campuzano, diputat del Congrés dels Diputats, en la seva intervenció al Fòrum Social Pere Tarrés. Campuzano ha presentat un nou contracte social amb una dimensió generacional que no oblidi joves ni infants. “És terrible que es pugui pensar que els fills viuran pitjor que els seus pares” ha afirmat i ha afegit “hem construït un bon estat del benestar per a la gent gran però per als infants i joves és un desastre”.

Carles Campuzano ha expressat aquestes idees a la conferència-col·loqui titulada: “Per un contracte social” del Fòrum Social Pere Tarrés, després de la presentació a càrrec de la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, i de la benvinguda institucional del director general de la Fundació Pere Tarrés, Josep Oriol Pujol i Humet.

Més informació: https://www.peretarres.org/premsa/sala-de-premsa/noticies/forum-social-pere-tarres-carles-campuzano