Sala de Premsa Sala d'expertes i experts Pere Tarrés en xifres Opinió i anàlisi d'actualitat
 Tornar a Notícies

Més de 400 infants celebren la Festa dels Casals de la Fundació Pere Tarrés a Tarragona

27.07.18

El passat divendres 27 de juliol es va celebrar a Tarragona la Festa dels Casals de la Fundació Pere Tarrés amb motiu del final dels casals d’estiu. L’esdeveniment va tenir lloc al Refugi 1 Moll de Costa del Port de Tarragona i va estar organitzat per la Fundació juntament amb l’Ajuntament de Tarragona - Institut Municipal de Serveis Socials de Tarragona.

La trobada va començar amb l’arribada dels primers infants a les 10 del matí i va durar fins les 12 del migdia. Aquesta va seguir el mateix eix temàtic que els casals d’estiu d’enguany, la Festa Major de Tarragona, en base a la qual es van organitzar diferents activitats i balls populars pels nenes i nenes assistents: ball de diables, el ball de cercolets, la víbria, els nanos, els castellers, etc.

La festa va comptar amb la col·laboració de la colla dels grallers i timbalers dels Xiquets de Tarragona i amb el grup d’animació Sidral, que va amenitzar la celebració amb balls i cants pels convidats.

A la jornada, la qual es repeteix cada any des del 2014, hi van assistir més de 400 infants i joves de diferents casals d’estiu municipals de les escoles Torreforta, Bonavista, Sant Salvador, Sant Pere i Sant Pau, El Serrallo, Saavedra, Camp Clar de Tarragona.