Sala de Premsa Sala d'expertes i experts Pere Tarrés en xifres Opinió i anàlisi d'actualitat
 Tornar a Notícies
  • La Facultat Pere Tarrés - URL rep el reconeixement estatal de nombrosos rànquings

La Facultat Pere Tarrés - URL rep el reconeixement estatal de nombrosos rànquings

11.05.18

Els estudis de Treball Social i Educació Social de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – URL reben el reconeixement de nombrosos rànquings d’educació com a millors graus universitaris de l’Estat. Tant el rànquing realitzat per la Fundació CYD d’universitats espanyoles com el publicat pel diari El Mundo atorguen molt bones posicions als graus de la FESTS Pere Tarrés – URL.

Segons el rànquing ‘50 carreres’ publicat pel diari El Mundo, que avalua les 50 titulacions de grau més demandades pels estudiants i les 5 millors universitats per cursar-les, el grau d’Estudis Socials de la FESTS Pere Tarrés – URL obté la 1ª posició, per altra banda, el grau de Treball Social de la FESTS Pere Tarrés – URL apareix en 3ª posició.

Cal destacar la 1a posició del grau en Educació Social, que per cinquè any consecutiu consolida el seu grau com el millor de l’Estat. De la mateixa manera, en 3a posició –mantenint el resultat de l’any passat– es posiciona el grau en Treball Social de la FESTS Pere Tarrés-URL.

A banda del rànquing publicat per El Mundo, també destaquen els resultats del rànquing realitzat per la Fundació CYD. Aquest últim, entre d’altres, presenta un llistat de graus per àmbits de coneixement, que permet identificar els resultats de les universitats en les diferents branques de coneixement en què oferta titulacions.

Pel que fa a l’àmbit de Treball Social, la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés-URL ocupa el top 10 d’universitats estatals. La Facultat destaca especialment en els resultats de “fons externs d’investigació (liquidats)”, “fons externs d’investigació (captats)” (de la dimensió de recerca), “fons privats” (en transferència de coneixement), i “fons d’investigació regionals” (en desenvolupament regional) de manera molt notable respecte a les altres universitats.