Sala de Premsa Sala d'expertes i experts Pere Tarrés en xifres Opinió i anàlisi d'actualitat
 Tornar a Notícies
  • La Facultat Pere Tarrés signa un acord de col·laboració amb el British Council

La Facultat Pere Tarrés signa un acord de col·laboració amb el British Council

28.11.17

El Dr. Joan-Andreu Rocha Scarpetta, degà de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés - URL, i la Dra. Aina Labèrnia Romagosa, secretària acadèmica i responsable de Política Lingüística de la Facultat, van signar un acord de col•laboració amb el British Council el passat dimarts 14 de novembre. L’acord vol impulsar el coneixement i l’acreditació de la llengua anglesa de l’alumnat, punt clau per afavorir la internacionalització de la Facultat i promoure el coneixement i l’acreditació de llengües.

Aquest acord de col•laboració té com a objectiu facilitar a l’alumnat que va accedir als estudis de grau el curs 2014-2015 i posteriors l’acreditació del nivell B2 d’una tercera llengua per a l’obtenció del títol de grau, requisit que es manté d’acord amb la legislació vigent. Així mateix, permet que els alumnes de la Facultat es puguin beneficiar d’un 10% de descompte en els cursos presencials que s’hi ofereixen i que puguin fer proves de nivell gratuïtes per saber quin nivell d’anglès tenen.  

La trobada també va obrir camí per comentar possibles futures col•laboracions en la formació en llengua anglesa amb metodologies innovadores en l’àmbit universitari.