Sala de Premsa Sala d'expertes i experts Pere Tarrés en xifres Opinió i anàlisi d'actualitat
 Tornar a Notícies

El MCECC desenvolupa un nou recurs d’animació de la fe

28.11.19

"L'espiritualitat és un atribut transversal, una capacitat que està en tot ésser humà, encara que no sempre hi és de manera conscient. És una qualitat universal, però només si arribem a prendre consciència de qui som i d'aquesta capacitat que tenim, podem desenvolupar-la plenament." (Francesc Torralba)

Per treballar l'espiritualitat, l'Àmbit de la Fe del Moviment de Centres d'Esplai Cristians Catalans (MCECC) ha desenvolupat un nou recurs amb l’objectiu principal d'aportar propostes als centres per treballar l'animació i la vivència de la fe.

La intenció no és aportar noves propostes, sinó crear un ordre entre totes les que hi ha i amb la intenció de seguir incorporant més recursos.

FEM CAMÍ és un joc i alhora un recull de materials, on els centres podran escollir entre diferents opcions per treballar la dimensió espiritual i cristiana dels monitors, infants, etc. També hi trobaran activitats que els permetran triar entre diferents moment,s com viatge, reunions, bon dia i bona nit, acció de gràcies, natura, temps litúrgic...

Us deixem l'enllaç perquè pugui estar disponible per a tothom.