Sala de premsa Sala d'expertes i experts Pere Tarrés en xifres Opinió i anàlisi d'actualitat
 Tornar a notícies
  • El director General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència de la Generalitat, Ricard Calvo, presideix l’Acte de Graduació del Postgrau en Funció Directiva de CRAES
  • Comparteix a les xarxes socials

El director General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència de la Generalitat, Ricard Calvo, presideix l’Acte de Graduació del Postgrau en Funció Directiva de CRAES

17.11.16

La Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés-URL, va celebrar l’Acte de Cloenda i Entrega de Diplomes de la V Promoció del Postgrau en Funció Directiva de Centres Residencials d’Atenció a la Infància i Adolescència. Aquesta formació s’imparteix des de la Facultat amb el suport de l’Obra Social La Caixa i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya. La cinquena promoció del postgrau ha comptat amb la participació de 25 alumnes. Durant els 5 anys d’edició del postgrau, s’hi ha format un total de 124 alumnes.

L’acte, celebrat el 10 de novembre, es va iniciar amb la benvinguda del professor Sergi Bota, director del postgrau i va seguir amb el lliurament institucional dels diplomes acreditatius per part dels membres que formaven la taula presidencial, Ricard Calvo, director general d’Atenció a la Infància i l’Adolescència, Marc Simón, director corporatiu de l’Àrea Social de la Fundació La Caixa, i Josep Oriol Pujol, director general de la Fundació Pere Tarrés, i Paco López, degà de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – URL. Posteriorment l’alumne Pere Guillén va parlar en representació dels estudiants.

“De vosaltres fonamentalment depèn crear un entorn exigent, amb quatre idees clares, càlid, humà que doni veritables oportunitats a nens i nenes que no les han tingut” va afirmar Josep Oriol i Pujol, director general de la Fundació Pere Tarrés que també va agrair a la Conselleria “haver-nos confiar la formació” i la Fundació La Caixa per “l’elevada sensibilitat social que està demostrant i en especial en aquests anys de crisi econòmica”.

Acte de Graduació del Postgrau en Funció Directiva de CRAES

L’objectiu del postgrau de directors i directores de CRAES és oferir fonaments teòrics i coneixements tècnics dirigits a enfortir el desenvolupament professional dels responsables de centres residencials d´acció educativa i d’acolliment d’infants i adolescents de la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (DGAIA)