Sala de Premsa Sala d'expertes i experts Pere Tarrés en xifres Opinió i anàlisi d'actualitat
 Tornar a Notícies
  • La Fundació Pere Tarrés signa un conveni amb PMI Barcelona per avançar cap a l’excel·lència en la gestió de projectes
  • Comparteix a les xarxes socials

La Fundació Pere Tarrés signa un conveni amb PMI Barcelona per avançar cap a l’excel·lència en la gestió de projectes

19.12.19

La Fundació Pere Tarrés i l’Associació de Directors de Projectes Certificats PMP de Catalunya (PMI Barcelona) han signat un conveni de col·laboració a partir del qual professionals amb el certificat PMI® realitzaran sessions formatives i un procés d’acompanyament als responsables de gestió de projectes del Departament de Consultoria i Estudis (CiE) de la Fundació Pere Tarrés.

La signatura d’aquest Conveni, que es desenvoluparà al llarg del 2020, permetrà a les persones participants ampliar coneixements en l’àmbit de la direcció i gestió de projectes amb la base metodològica PMI® , reconeguda internacionalment. Els responsables aprendran noves pràctiques i compartir visions i experteses, amb l’objectiu continuar avançant cap a l’excel·lència en matèria de direcció i gestió de projectes.

El programa PMI® consisteix en una sèrie de certificacions que demostren tant el compromís amb la professió com les habilitats de les persones que l’assoleixen, per la seva educació, experiència i competència. El PMI (Project Management Institute) és una organització sense ànim de lucre creada  l’any 1969, amb representació en més de 185 països i que compta amb més de 270.000 membres en tot el món.