Sala de premsa Sala d'expertes i experts Pere Tarrés en xifres Opinió i anàlisi d'actualitat
 Tornar a notícies
  • El projecte Aristos Campus Mundus aconsegueix el segell definitiu de Campus d’Excel·lència Internacional amb la màxima qualificació
  • Comparteix a les xarxes socials

El projecte Aristos Campus Mundus aconsegueix el segell definitiu de Campus d’Excel·lència Internacional amb la màxima qualificació

16.12.16

El Ministeri d’Educació, Cultura i Esport ha fet pública aquesta setmana la resolució sobre l’avaluació dels projectes Campus d’Excel·lència Internacional seleccionats el 2011. En aquesta resolució el projecte Campus d’Excel·lència Internacional Aristos Campus Mundus, que està promogut per les universitats de Deusto (País Basc), Comillas (Madrid) i Ramon Llull, obté el segell definitiu de Campus d’Excel·lència Internacional amb la màxima qualificació (A). El projecte Campus Mundus, en el seu desig d’internacionalització, també té un acord de cooperació estratègica avançada amb les universitats nord-americanes Georgetown University, Boston College i Fordham University.

La Comissió Internacional avaluadora valora molt positivament el nivell de col·laboració entre el grup d’universitats, tant per l’oferta formativa conjunta que ofereixen com la metodologia compartida d’ensenyament-aprenentatge, la focalització de la recerca, l’enfocament a la transferència o l’exercici de la responsabilitat social. L’informe també destaca “l’èxit” en el compliment dels objectius proposats pel projecte, a més de “el fort i creixent impacte que ha tingut malgrat la separació geogràfica dels seus socis”. Tots aquests són àmbits en què la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés també està treballant per millorar i oferir un millor servei. La Facultat ja ha rebut altres reconeixement anteriorment, com ser el primer centre català en obtenir la certificació integral de qualitat per part de l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU).

La Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés és una de les 11 institucions integrades dins la Universitat Ramon Llull.