Sala de premsa Sala d'expertes i experts Pere Tarrés en xifres Opinió i anàlisi d'actualitat
 Tornar a notícies
  • La Fundació Pere Tarrés organitza un campus per a joves aficionats a la música electrònica
  • Comparteix a les xarxes socials

La Fundació Pere Tarrés organitza un campus per a joves aficionats a la música electrònica

10.07.17

Aquest matí ha començat el Campus Jove’17 – Music DJ, una proposta de campus d’innovació, creativitat i tecnologia per a joves a partir de 14 anys. Conscients que aquesta franja d’edat busca noves propostes de lleure, des de la Fundació Pere Tarrés hem preparat aquesta proposta pedagògica i d’aprenentatge alternativa que s’engloba dins del projecte Artistem.

Durant una setmana els 20 participants tindran l’oportunitat d’endinsar-se en el món de la música electrònica. L’objectiu és dotar als joves de les eines necessàries per convertir-se en creadors musicals i expressar les seves emocions, i no només en consumidors de música electrònica.

La música és el fil conductor transversal que s’utilitzarà per potenciar i desenvolupar habilitats i competències personals que també els podran ajudar en el seu futur professional. A través dels tallers i de les activitats es treballarà tant la creativitat i capacitats d’emprenedoria com la iniciativa dels joves, la confiança en ells mateixos i el treball en equip per assolir els objectius que es proposin.

Per participar en aquest campus no és necessari tenir experiència ni coneixements musicals. Al llarg dels cinc dies i d’una manera divertida es farà un repàs a la música electrònica des del Dr. Who, passant per Pink Floyd, Madona, Dior, Kraftwerk i d’altres, fins a l’actualitat i adquiriran el llenguatge musical necessari per jugar, i composar peces i sons.

El Campus Jove està organitzat per la Fundació Pere Tarrés en col·laboració amb Reactable. Entre els col·laboradors hi ha Julio Navas, co-fundador i CEO de Mentes Inquietas, qui durant la seva trajectòria musical ha col·laborat amb artistes de renom com David Guetta, Rinocerose, John Acquaviva, Trentemoller i amb companyies com Universal Music i EMI; i Eva Goudjo, pionera a Espanya en l’aplicació de la tecnologia multimèdia a l’expressió artística i que ha col·laborat amb Amparanoia, Macaco, Rosy de Palma i Manu Chao entre d’altres.

Campus Jove’17 – Music DJ

El Campus Jove – Music DJ forma part de la proposta de colònies i casals d’estiu que la Fundació Pere Tarrés organitza aquest any i on participen més de 20.000 infants i joves a Catalunya. Aquestes activitats compten amb la implicació de més de 4.000 monitors, la majoria d’ells voluntaris, i deixa unes xifres que posen de manifest la magnitud de la Fundació, confirmant-se així com l’entitat més gran de Catalunya dedicada al lleure.