Sala de premsa Sala d'expertes i experts Pere Tarrés en xifres Opinió i anàlisi d'actualitat
 Tornar a notícies
  • La Fundació Pere Tarrés engega la seva campanya de Nadal per atendre infància en situació vulnerable
  • Comparteix a les xarxes socials

La Fundació Pere Tarrés engega la seva campanya de Nadal per atendre infància en situació vulnerable

13.12.16

Un any més, la Fundació Pere Tarrés posa en marxa la campanya solidària de Nadal ‘Ajuda’ls a créixer’ per tal d’aconseguir donatius en benefici de milers d’infants que estan en situació de vulnerabilitat. La col·laboració de les empreses i els particulars és un suport molt important per tal que els centres socioeducatius adherits a la Fundació Pere Tarrés segueixin duent a terme la seva acció social i educativa amb nens i nenes en risc d’exclusió, amb l’objectiu que tinguin les mateixes oportunitats que la resta d’infants.

La campanya de Nadal destina els recursos obtinguts a un total de 23 centres, que  acullen al voltant de 2.500 infants. El seu objectiu és que tots els nens i les nenes puguin desenvolupar-se i créixer de forma positiva, a través d’activitats educatives i de lleure. A més, també es treballen les seves competències i habilitats socials i emocionals a través del joc i de tallers.

Tot i que les tasques principals dels centres socioeducatius de la Fundació Pere Tarrés se centren en els infants, també amplien els seus programes educatius a l’entorn familiar i de barri. S’hi creen espais per tal que les famílies comparteixin les seves experiències i també es creen programes d’atenció psicopedagògica per aquelles famílies que ho necessitin. L’orientació laboral dels joves del barri i l’alfabetització dels pares i mares dels infants que ho requereixin també són part del dia a dia en els centres socioeducatius de la Fundació Pere Tarrés.

La campanya de Nadal ‘Ajuda’ls a créixer’ compta amb el suport de nombroses empreses i particulars.