Sala de Premsa Sala d'expertes i experts Pere Tarrés en xifres Opinió i anàlisi d'actualitat
 Tornar a Notícies

La Facultat d’Educació Social i Treball Social obre el curs 2019-2020 amb 150 nous alumnes i torn de tarda

12.09.19

El degà de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrès – Universitat Ramon Llull, Joan-Adreu Rocha, va obrir ahir el curs 2019-2020 amb una benvinguda als nous alumnes en què va destacar la responsabilitat que assumeixen en haver triat una professió “que és completament vocacional i que us implicarà treballar amb persones i amb passió”. Segons Rocha: “Per a les persones cridades a treballar amb persones, la formació té una importància encara més alta, perquè no només haureu d’entendre quines són les realitats socials sinó també saber transmetre-les a govern, institucions i a la societat.” Dit això, el degà els va convidar a formar part de la “gran família” de la facultat.

Per la seva banda, la videdegana d’Ordenació Acadèmica de la Facultat, Gisela Riberas, va explicar que la Facultat ensenyarà als i les alumnes àmbits d’intervenció molt diversos: “Tant, que podeu estar aprenent constantment i creixent en coneixement, actitud i manera de ser.”, va concloure.

El curs comença avui per primer, segon i tercer dels dos graus, mentre que els alumnes de quart arrenquen demà. Enguany ja s’han matriculat més de 150 nous alumnes, la majoria, més d’un centenar a Educació Social. En total més de 800 alumnes estudien a la facultat.

D’altra banda, el curs s’inicia amb una novetat important, i és que per primer cop, a causa de l’alt volum de matriculacions, Educació Social obre un torn de tarda.