Sala de Premsa Sala d'expertes i experts Pere Tarrés en xifres Opinió i anàlisi d'actualitat
 Tornar a Notícies
  • La Facultat participa de la constitució de l’Associació Universitària Espanyola de Treball Social

La Facultat participa de la constitució de l’Associació Universitària Espanyola de Treball Social

09.07.19

Elena Requena, directora del Grau en Treball Social, va assistir el passat 21 de juny a la constitució de l’Associació Universitària Espanyola de Treball Social (AUETS), en una reunió celebrada a la Universitat de València. Durant la sessió, a banda de constituir-se la Junta Directiva l’AUETS, amb Dr. Francisco Ródenas Rigla (director del Departament de Treball Social de la Universitat de València) com a president, es va debatre sobre la formació especialitzada del postgrau en Treball Social i també sobre la creació d’un concurs estatal de premis d’investigació.

La Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – URL és un dels socis fundadors de l’AUETS, que d’ara endavant substituirà la tasca que feia la Conferència estatal de Degans/es, i de Directors/es de facultats espanyoles de Treball Social, constituïda als anys 90.

En el congrés de constitució hi van participar 30 representants dels deganats i direccions de departament de l'àrea de Treball Social de 21 universitats estatals on s'imparteix el Grau en Treball Social.

La nova associació que tindrà la seu a la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València, compta amb dos objectius principals: el foment de la coordinació i l’intercanvi d’informació entre entitats universitàries relacionades amb el Treball Social i la promoció de la qualitat docent de la disciplina. També vol reivindicar i defensar els espais que el treball social ha d'ocupar en les institucions que valoren l'activitat científica i promoure la participació en activitats científiques i publicacions especialitzades com el Congrés biennal que se celebrarà a València l'any 2020.