Sala de premsa Sala d'expertes i experts Pere Tarrés en xifres Opinió i anàlisi d'actualitat
 Tornar a notícies
  • El Technical College of Viersen (Alemania) visita la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – URL
  • Comparteix a les xarxes socials

El Technical College of Viersen (Alemania) visita la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – URL

10.11.16

Un grup de 23 estudiants i dues professores del Technical College of Viersen (Alemania) van visitar la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés-URL per conèixer de primera mà els estudis de grau que s’hi imparteixen.

La Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – URL va rebre la visita de 23 estudiants i dues professores provinents del Technical College of Viersen (Alemania) que volien conèixer de primera mà els estudis d’Educació Social i de Treball Social que s’hi imparteixen.

La Vicedegana de Recerca i Relacions Internacionals, Isabel Torras, va rebre el grup el 3 de noviembre i els va impartir una conferència sobre l’estructura i els plans d’estudi dels dos graus.  Els estudiants van mostrar especial interès en conèixer el plantejament del Practicum al llarg dels quatre anys que dura cada grau i com es portava a terme el tutoratge i la supervisió en petits grups. Posteriorment es va obrir un debat sobre les semblances i diferències de les titulacions en ambdós països, així com també de les sortides professionals més habituals i dels sectors més emergents.