Sala de Premsa Sala d'expertes i experts Pere Tarrés en xifres Opinió i anàlisi d'actualitat
 Tornar a Notícies

La Fundació Pere Tarrés “gradua” 900 joves com a monitors i directors de lleure

30.06.17

“El que feu és transmetre valors, de forma individual i col·lectiva, sou una eina de transformació social” va afirmar Dolors Basa, consellera de Treball, Afers Socials i Famílies als joves monitors i directors presents a l’acte de lliurament de diplomes que atorga la Fundació Pere Tarrés.

Després d’una etapa lectiva de més d’un centenar d’hores i de gairebé dues-centes més de pràctiques, uns 900 joves van obtenir el títol de monitors i directors de lleure infantil i juvenil de l’Escola de l’Esplai de la Fundació Pere Tarrés, homologat per la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

Més de 300 joves entre monitors i directors van assistir al lliurament de carnets i diplomes que ha tingut lloc dijous 29 de juny als jardins del Palau Reial de Pedralbes de Barcelona. L’acte va comptar amb la presència de Dolors Bassa i Coll, consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Marta Vilalta, directora general de Joventut), Josep Oriol Pujol i Humet, director general de la Fundació Pere Tarrés i Rafael Ruiz de Gauna, director de Relacions Institucionals, Formació i Consultoria de la Fundació Pere Tarrés. La resta d’educadors participaven en les activitats de lleure estiuenc.

“El que feu és transmetre valors, de forma individual i col·lectiva, sou una eina de transformació social” va afirmar Dolors Basa, consellera de Treball, Afers Socials i Famílies als joves monitors i directors presents a l’acte de lliurament de diplomes. La Consellera va lliurar el carnet de director a Javier Crespo Collado que va parlar sobre la formació en el lleure. El director general de la Fundació Pere Tarrés, Josep Oriol Pujol i Humet, per la seva banda, va lliurar el carnet de monitora a Júlia Florences Corominas, que va afirmar: “crec en l’educació en el lleure com una arma per transformar el món”.

L’acte va estar conduit i amenitzat pel grup musical “La Tresca i la Verdesca”, que amb la seva actuació van posat punt i final a l’acte de lliurament de diplomes i carnets de directors i monitors.

Lliurament de títols de monitors/es i directors/es