Sala de Premsa Sala d'expertes i experts Pere Tarrés en xifres Opinió i anàlisi d'actualitat
 Tornar a agenda

Els reptes de la inserció i acompanyament a persones per als tècnics/ques inserció

Webinar Dijous Socials a la Facultat

14.10.21 18:00 / Afegir a Google Calendar

Zoom

La Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés-Url et convida a la Webinar del Dijous Socials Els reptes de la inserció i acompanyament a persones per als tècnics/ques d’inserció.

Parlarem amb dues dones directives que es troben al tercer sector des de fa molts anys, que tenen càrrecs de responsabilitat i gestionen la inserció de persones amb dificultats en el mercat de treball ordinari. Per tant, han copsat els darrers canvis produïts, la idea és debatre amb elles sobre els reptes que els tècnics i tècniques d’inserció afronten en aquests nous temps.

Presentació a càrrec de Desirée Garcia, directora del Diploma universitari en orientació i inserció laboral.

Ponents convidades

Sonia Moragrega: Llicenciada en pedagogia terapèutica, postgrau en inserció sòcio-laboral i postgrau en ciutadania Intercultural. Porta més de 20 anys vinculada a processos d’acompanyament a persones per a la millora de la seva ocupabilitat i inserció. Des del 2017 ocupa la direcció general de la Fundació Intermedia, en l’actualitat, la direcció general corporativa i anteriorment la Direcció de l’àrea tècnica de la Fundació SURT.

Marina Arnau: Llicenciada en Geografia i Història, en l’especialitat d’Antropologia Social, postgrau en Justícia Criminal i Serveis Socials. Del 2012 fins el 2020 Directora del Departament de Formació, Inserció i Prospecció de la Fundació Formació i Treball, i Directora delegació a Tarragona de la FIT. Actualment Codirectora General de la Fundació Formació i Treball.

Inscriu-te i rebràs un correu amb l'enllaç al zoom.

Per a més informació podeu contactar per mail a infofacultat@peretarres.org o per WhatsApp al 626 061 596.