Sala de Premsa Sala d'expertes i experts Pere Tarrés en xifres Opinió i anàlisi d'actualitat
 Tornar a agenda

Expert universitari en eines per a la intervenció socioeducativa per a professionals de l’acció social

Sessió informativa ONLINE

20.05.21 18:30 / Afegir a Google Calendar

Zoom

La Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés-Url presenta el Expert universitari en eines per a la intervenció socioeducativa per a professionals de l’acció social.

Dona eines per a treballar en equip. Desenvolupa habilitats cognitives, estratègies de gestió de les emocions i habilitats de comunicació que permetin afrontar adequadament les situacions professionals pròpies dels contextos socioeducatius. Capacita per a fer front a les dificultats professionals com a oportunitats d’aprenentatge i millora. S’adquireixen eines i estratègies per a la intervenció i habilitats per a la comunicació, fent especial atenció en l’autocura personal i en equip davant les necessitats i la gestió emocional pròpies de les relacions d’ajuda.

Inscriu-te i rebràs un correu amb l'enllaç al zoom.

A càrrec d'Anna Ballesteros, directora del Postgrau. Coneixeràs el pla docent, metodologia, objectius del programa i sortides professionals.

Connecta't i t'informarem de tot!

El Servei d'Orientació al Futur Estudiant explicarà les vies d'accés, procés de preinscripció, matrícula, preus, beques i ajuts.

Per a més informació podeu contactar per mail a infofacultat@peretarres.org o per WhatsApp al 626 061 596.