Sala de Premsa Sala d'expertes i experts Pere Tarrés en xifres Opinió i anàlisi d'actualitat
 Tornar a agenda

Grup de Recerca, Innovació i Anàlisi Social 2021

Jornada ONLINE

15.04.21 16:00 / Afegir a Google Calendar

Teams

El Grup de recerca Innovació i Anàlisi Social (GIAS) de la Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés de la Universitat Ramon Llull presenta la seva primera jornada oberta. Animem a investigadors, docents i estudiants a participar-hi.

La jornada oferirà un espai de reflexió entorn la recerca en ciències socials a partir de l’activitat investigadora de GIAS. Els assistents tindran l’oportunitat d’apropar-se i conèixer els diferents projectes d’investigació del grup i connectar amb els seus investigadors per establir connexions i aliances.

A la jornada es presentaran les línies d’investigació de GIAS i alguns dels seus principals projectes, a més d’oferir un espai de debat i reflexió.

Programa

16h: Benvinguda i presentació, a càrrec de:

  • Dr. Joan-Andreu Rocha. Degà de la Facultat d’Educació Social y Treball Social Pere Tarrés-URL Dra.
  • Txus Morata, Coordinadora del Grup d’Investigació, Innovació i Anàlisis social (GIAS) de la Facultat d’Educació Social y Treball Social Pere Tarrés-URL

16.15 a 17.30h: Presentació de les Línies del GIAS i projectes significatius: Oci, Acció Sociocultural i Cohesió Social.

Anàlisi d’un model inclusiu-holístic d’atenció a la petita infància. Les transicions vitals como a escenaris per la innovació en Treball social i Educació social.

Anàlisi de les fonts de conflicte ètic i les formes de gestió en els equips professionals.

L'atenció a les necessitats no materials en els centres socioeducatius diaris Disseny i implementació d’una àrea d’emprenedoria.

17.30h: Pausa

17.45h: Treball per grups

18.30 a 19h: Posada en comú del treball en grups i tancament de la Jornada

Us animem a participar-hi!

Més informació: infofacultat@peretarres.org / Whatsapp: 626 051 596