Sala de Premsa Sala d'expertes i experts Pere Tarrés en xifres Opinió i anàlisi d'actualitat
 Tornar a agenda

Dret a l'habitatge social. Una perspectiva europea

Debat Europa Social

26.11.20 09:20 / Afegir a Google Calendar

Entorn digital

La Taula del Tercer Sector estrena el cicle debats ‘Europa Social’, organitzat conjuntament amb el Diplocat (Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya) i amb la col·laboració de la Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés - Universitat Ramon Llull.

El cicle arrenca el dijous 26 de novembre a les 9:20h i es pot seguir en format online. En aquest primer debat s’aborda el dret a l'habitatge social des d'una perspectiva europea i hi participen ponents catalans i europeus experts en aquesta matèria, a més de representants institucionals.

  • Carme Trilla, presidenta de la Fundació Hàbitat3 (Catalunya). És la gestora d’habitatge de lloguer social impulsada en els seus inicis des de la Taula del Tercer Sector Social amb l’objectiu que tota la societat, i en especial els col·lectius més vulnerables, puguin disposar d’un habitatge digne. Col·labora amb les entitats socials i les administracions públiques.
  • Juha Kaakinen, CEO at Y-Foundation (Finlàndia). L’entitat treballa per augmentar el parc d’habitatge de lloguer assequible i els posa a disposició de les persones sense llar a través del model Housing First. Construeix, renova i lloga edificis a ciutats de tota Finlàndia.
  • Susan Aktemel, Executive Director at Homes for Good (Escòcia). És l’agència d’habitatge de Lane i la seva tasca principal és ajudar a veïns i veïnes amb ingressos baixos i amb dificultats per accedir a un habitatge assequible.
  • Georg Niedermühlbichler, membre del Parlament de l'Estat de Viena i de l'Ajuntament de Viena (Àustria)