Sala de Premsa Sala d'expertes i experts Pere Tarrés en xifres Opinió i anàlisi d'actualitat
 Tornar a agenda

Salut mental infantil i adolescent

Classe oberta ONLINE

14.05.21 16:00 / Afegir a Google Calendar

Teams

Classe oberta del Màster universitari en models i estratègies d'acció social i educativa en infància i adolescència

Entorn virtual. Inscriu-t’hi i rebràs una invitació per unir-t’hi (plataforma Teams)

La Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés - URL ofereix la classe en streaming.

La salut mental infantil i juvenil ha esdevingut una preocupació creixent en els últims anys i com a reflex d’això les polítiques públiques, tant a nivell mundial com europeu, estan posant molt èmfasi en aquest aspecte.

En la xerrada es repassarà el concepte de salut mental i les dades de prevalença en la nostra població, alhora que reflexionarem sobre l’impacte que tenen les malalties en la nostra societat. Parlarem dels factors que promouen la salut mental i l’impacte de l’estrès i, de forma més concreta, la pobresa en la salut mental. Repassarem de forma breu els principals trastorns mentals en la infància i adolescència i l’estigma que tenen així com els riscos dels diagnòstics i dels infradiagnòstics.

A càrrec de la Dra. Montserrat Dolz; Psiquiatra. Cap de Servei de Psiquiatria i Psicologia Infantil i Juvenil de l'Hospital Sant Joan de Déu. Experta en psicosi d'inici precoç i trastorns mentals graves. Estats mentals d'alt Merkel en població infantil i juvenil. Treballa en una línia de recerca innovadora sobre les fases prèvies al desenvolupament dels trastorns mentals

Per a més informació podeu contactar per mail a infofacultat@peretarres.org o per WhatsApp al 626 061 596.