Sala de Premsa Sala d'expertes i experts Pere Tarrés en xifres Opinió i anàlisi d'actualitat
 Tornar a agenda

Adolescents i Joves migrants en temps de COVID: Quan el món s’atura, es poden acompanyar processos d’autonomia i emancipació?

Webinar

04.06.20 18:00 / Afegir a Google Calendar

Entorn virtual

Els ponents, des de la seva experiència quotidiana, ens descriuran la realitat que s’està vivint. Els canvis que s’han produït, les xarxes de relació que han emergit. La perspectiva dels nois i noies del confinament: del que ha suposat per ells aquest Ramadà de la coincidència, de les preguntes envers seu futur.

A càrrec de Paula Ibañez Pérez, Educadora Social, Coordinadora Centre de Dia Dar Chabab i David Vázquez Villamor, docent del Postgrau infants i joves migrants que arriben sols ens explicaran com el confinament no ha estat per tothom igual, el món s’ha aturat i en el cas dels adolescents i joves migrants s’ha aturat alguna cosa més que el pla de treball. El seu futur també ha estat confinat, però l’acompanyament socioeducatiu ni es pot ni s’ha d’aturar. Professionals en actiu compartiran les seves experiències en aquest repte.

Moderarà: Maite Mauricio i Jareño. Directora del Postgrau infants i joves migrants que arriben sols: estratègies i eines per a la inclusió social de Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés-URL.