Sala de Premsa Sala d'expertes i experts Pere Tarrés en xifres Opinió i anàlisi d'actualitat
 Tornar a agenda
Càtedra de Lleure Educatiu i Acció Sociocultural Facultat Pere Tarrés

Càtedra de Lleure Educatiu i Acció Sociocultural Facultat Pere Tarrés

Conferència inaugural

02.12.21 18:00 / Afegir a Google Calendar

Format híbrid

La Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés del Universitat Ramon Llull us convida al acte d’inauguració de la Càtedra de Lleure Educatiu i Acció Sociocultural Pere Tarrés.

17:45 h Recepció de l'acte.

18 h Benvinguda institucional a càrrec de Sr. Josep Oriol Pujol, director general de la Fundació Pere Tarrés, Sra Maria Truñó, comissionada d'Educació Àrea de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat. Ajuntament de Barcelona i Sr. Alexis Serra, secretari d'Infància, Adolescència i Joventut. Conselleria Drets Socials. Generalitat de Catalunya.

18:20 h Presentació Càtedra de Lleure Educatiu i Acció sociocultural, a càrrec de Dr. Joan-Andreu Rocha Scarpeta, degà de la Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés-URL i de la Dra. Txus Morata, directora de la Càtedra.

18:40 h Diàleg: Reptes i potencialitats del lleure educatiu i l'acció sociocultural
PONENTS:

  • Dr. Miquel Àngel Essomba, Director del grup d'investigació ERDISC (Equip d'Investigació sobre Diversitat i Inclusió en Societats Complexes) de la UAB.
  • Sr. Daniel Osiàs, Director de Fundació Marianao.
  • Sra. Violeta Assiego, directora general de Drets de la Infància i l’Adolescència del Ministeri de Drets Socials
  • Moderador: Sr. Rafael Ruiz de Gauna, Director de Relacions Institucionals i de la Xarxa de Centres Socioeducatius de la Fundació Pere Tarrés.

19:25 h Tancament i cloenda de l'acte, a càrrec del Dr. Josep Antoni Rom, vicerrector d'Investigació i Innovació de la Universitat Ramon Llull.

Per a més informació podeu contactar per mail a infofacultat@peretarres.org o per WhatsApp al 626 061 59