COMPROMÍS EDUCATIU I SOCIAL
BLOC DE LA FUNDACIÓ PERE TARRÉS

S'han trobat 4 articles amb l'etiqueta "Espiritualitat"

Diversitat religiosa i acció socioeducativa

23.11.18 / Bloc

El monogràfic del núm. 69 de la Revista Educació Social, Revista d’Intervenció Socioeducativa planteja un recull d’articles que ens porten a la reflexió sobre la diversitat religiosa de la societat actual per afavorir el diàleg interreligiós i la cohesió social.

Veure més >

L’acompanyament espiritual en les persones amb dependència

09.03.18 / Bloc

Si mirem a la persona en tota la seva amplitud, podrem veure que som éssers multidimensionals. Encara que hi ha diferents categoritzacions sobre aquestes dimensions, podríem reduir-les a quatre: física, psicològica, social i espiritual.  Potser és aquesta última, l’espiritual, la que en els nostres temps rep menys atenció quan parlem de cuidar a una persona dependent.

Veure més >

Endinsant-nos en l'esperit nadalenc

24.12.17 / Bloc

Enmig d'un temps que sol ser molt atrafegat, aquest any a la Fundació vàrem endinsar-nos en l'esperit nadalenc, a través de diferents moments i activitats.

Endinsar-nos, perquè no volíem quedar-nos en la superfície d'un moment de l'any, que té una màgia especial, un temps realment entranyable... i el que ens vàrem preguntar: perquè tot això?

Veure més >

Què és allò que ens mou a viure una vida feliç?

04.10.17 / Bloc

És important tenir cura del nostre interior, és aquí on es forja, d’alguna manera, el sentit de la vida, les il·lusions, els valors. Els professionals que acompanyen persones han de tenir present la seva dimensió interior.

Veure més >