Notícies
 Tornar a Notícies
  • Inscriu-te a la TrocaJove 2020!

Inscriu-te a la TrocaJove 2020!

07.02.20

Ja tenim aquí la TrocaJove, una de les dates més importants del MCECC. Enguany, aquesta trobada d’adolescents i joves impulsada pel Moviment se celebrarà els propers dissabte 14 i diumenge 15 de març a Lliçà de Vall, on ens acollirà el Grup d'Esplai i Colònies Lliçà de Vall. 

En un cap de setmana destinat a viure noves experiències, establir nous lligams i compartir estones de joc i dinàmiques amb joves i adolescents d’altres centres d’esplai,  tractarem l’autoestima i ens dedicarem a reflexionar sobre com som i què mostrem a la resta. Des de fa uns mesos, una comissió de monitors i monitores voluntàries del MCECC està preparant intensament la trobada i, com no podria ser d’una altra manera, tot va sobre rodes: activitats, dinàmiques, xerrades amb experts, moments d’esbarjo, de reflexió... No us ho podeu perdre! El lema escollit per aquesta edició és 'NaturalmentTu'. 

Aquesta activitat està destinada als grups d’adolescents i joves dels centres i clubs d’esplai del MCECC i, enguany, hi poden participar els nascuts entre 2002 i 2005 (alumnes que cursen des de 3r d’ESO fins a 2n de Batxillerat o l’equivalent a cicles formatius). Aquests joves aniran acompanyats dels seus monitors i monitores amb una ràtio mínima d’1 adult per cada 10 adolescents o joves. Com a mínim, caldrà que hi hagi dos referents de cada centre d’esplai. Pel que fa al rol que hauran d’agafar aquests monitors i monitores durant la trobada, ho podeu consultar al web.  

Inscripcions

Les inscripcions estan obertes fins al dilluns 2 de març de 2020. El preu per participant a la TrocaJove 2020 serà de: 

  • 28,50€ per persona si opteu per utilitzar el sistema de transport col·lectiu del MCECC 
  • 23,50€ per persona si no opteu per utilitzar el sistema de transport. 

Ambdós modalitats de preu inclouen el berenar de dissabte i l’esmorzar i el dinar de diumenge.

En el moment de fer la inscripció us recordem que:

  • Els participants hauran d’escollir una de les xerrades de dissabte a la tarda.
  • Els monitors i monitores hauran d’escollir una de les tasques on col·laborar durant la TrocaJove i una de les xerrades. 

Per fer la inscripció recorda que caldrà que segueixis els següents passos:

  • Emplena el formulari, escull la xerrada en la que participaran els assistents del teu centre i fes el pagament de manera segura des del mateix web! (Podràs fer-lo des de la passarel·la de La Caixa).
  • Les inscripcions es poden fer de manera individual o bé col·lectivament amb més d’un inscrit.
  • Si fas la inscripció entre un i quatre inscrits hauràs de fer el pagament amb targeta de crèdit. En canvi, si inscrius cinc o més participants, podràs escollit la forma de pagament: targeta de crèdit o bé càrrec al compte corrent). 
  • Per fer la inscripció es disposarà d’una hora per omplir el formulari, en cas que s’esgoti el temps es perdrà la reserva de places a les diferents opcions seleccionades. És important que, quan es procedeixi a realitzar la inscripció, es tinguin totes les dades a punt per evitar incidències.   

Atenció! En cas de baixa d’algun participant (jove, monitor o monitora) només es retornaran els diners de la inscripció de les baixes comunicades i justificades abans del tancament de les inscripcions. Recordeu que haureu de lliurar els documents de Cessió de Drets d’Imatge en el moment de l’acreditació el dia de la trobada. 

Per tenir més informació (programa, materials previs a treballar, elements de difusió, etc.), entreu al web de la TrocaJove.