Notícies
 Tornar a notícies
  • Gairebé 500 persones participen a la trobada general de Mallorca

Gairebé 500 persones participen a la trobada general de Mallorca

07.05.19

Un total de 362 infants i joves, 58 monitores i monitors i 24 persones voluntàries  van fer possible la trobada general de clubs d’esplai de Mallorca. L’acte, que es va celebrar diumenge, a Felanitx, va transportar a tots els infants, joves i monitors i monitores a l’Edat Mitjana. Repassem la trobada.

Diumenge, els clubs d’esplai arribaren a un regne nou. Un regne, on el seu màxim representant era el Rei. Aquest no era un rei benèvol ni un rei estimat... no. Era un rei totalment antagonista i que obligava al poble a treballar i a aconseguir més diners per donar-los-hi a ell. El poble, vivia amb temor, amb por, i obeïen les seves ordre sense dir res.

Un dia, un trobador va arribar al regnat i no va entendre què passava. El poble, li deia que no fes la contrària al rei, perquè s'enfadaria. El trobador va fer veure al poble que podien treballar junts per mostrar-li al rei que aquesta no és la manera de conviure.

Durant tot el dia, els infants i joves dels diferents esplais van treballar conjuntament en un ambient de germanor i unió. Acceptant les diferències com a fortaleses i aprofitant-nos d'elles per fer-nos créixer.

Al final de la jornada, els infants i joves varen poder demostrar al rei que cap de nosaltres és més fort que tots junts. Les persones fortes no tomben les dèbils, les ajuden a aixecar-se i que, sobretot, les coses bones que ens passen a la vida són molt millors si ens passen en companyia.

Així, el rei va acceptar treballar conjuntament amb el seu poble, colze amb colze, per construir un regnat millor. Cada esplai, va poder portar-se a casa una petita capseta on dintre hi havia el secret per construir junts, quin serà aquest secret?

Cerqueu-lo a les fotografies!