Notícies
 Tornar a notícies
  • Nova reunió del Consell Directiu del Moviment!
  • Comparteix a les xarxes socials

Nova reunió del Consell Directiu del Moviment!

03.05.19

Dimecres 1 de maig, el Consell Directiu es va reunir a la seu de la Fundació Pere Tarrés. La reunió va comptar amb una ordre del dia amb diferents assumptes del Moviment! Repassem ara què va donar de si la reunió!

A la reunió es va fer una valoració de totes les activitats que ha realitzat el Moviment durant la Setmana Santa. Des de colònies i casals a la formació en format residencial a diferents punts del territori. Un altre punt a tractar va ser la formació realitzada el 27 i 29 d’abril per sol·licitar beques per a les activitats d’estiu.

Consell Directiu també va destinar una estona a parlar de la Trobada de monis de l’11 i 12 de maig. Van aprofitar per tancar el minut a minut, repassar que tot el material per a la realització de la trobada estigués i altres aspectes importants de l’organització.

Un altre punt de l’ordre del dia va ser fer un seguiment de les accions que hi ha en marxa: com s’estan duent a terme els treballs als tres àmbits, la preparació del proper CRT que serà l’1 de juny a Lleida, les inscripcions al projecte Sempre Acull que tanquen el 6 de maig i el desenvolupament del projecte llavor.

Per últim també es va parlar de la federació d’un nou centre d’esplai al Moviment. És el Grup de Colònies el Carme de Lleida.