Notícies
 Tornar
  • Territori Lledia arrenca el curs amb la Trobada "Porta'm amb tu!"
  • Comparteix a les xarxes socials

Territori Lledia arrenca el curs amb la Trobada "Porta'm amb tu!"

06.10.21

Després de molts mesos sense poder retrobar-nos, les sortides de monitors i monitores donen molt de si. Així ho han experimentat els membres del Territori Lleida aquest 2 i 3 d'octubre, en una sortida amb prop de 70 participants dels Centres d'Esplai de la zona a la casa de colònies de Montsant.

Aquestes trobades serveixen per posar-se al dia; conèixer com estan els altres esplais del territori, com afronten el curs i compartir experiències i impressions. Durant el primer cap de setmana d'octubre, doncs, els monitors i monitores de Lleida que han participat de la jornada han fet activitats i dinàmiques variades, totes elles amb l'objectiu d'enriquir el territori.

Espais formatius

La formació, sempre present en aquestes trobades, ha sigut un dels punts forts. S'han realitat tallers formatius sobre l'acollida a tots els infants, joves i nous monitors. Alhora, els participants han pogut aprofitar els espais destinats a parlar de les situacions emocionals inesperades a l'esplai, com el dol; els pensats per reflexionar sobre la perspectiva de gènere o els indicats per parlar de la inclusió dels centres d'esplai.