Notícies
 Tornar
  • Campanya de la Plataforma del Voluntariat de les Illes Balears pel Dia Internacional del Voluntariat!
  • Comparteix a les xarxes socials

Campanya de la Plataforma del Voluntariat de les Illes Balears pel Dia Internacional del Voluntariat!

04.12.20

Aquest 5 de de desembre, un any més, la Plataforma del Voluntariat de les Illes Balears vol commemorar el Dia Internacional del Voluntariat. Enguany, però, haurà d'adaptar-se a la situació sorgida arran de la covid-19 i no podrà realitzar els seus actes habituals centrats en sortir al carrer. "Però això no ens pot ni ens ha de llevar el somriure i, per aquesta raó, us proposam que participeu com a entitat i amb totes les vostres persones voluntàries, treballadores i amistats en la campanya 'Somriure és voluntari'. Aquesta campanya està plantejada per facilitar que hi pugui participar tothom, tant si les persones estan presencialment a l'entitat com si estan fent acció a distància. Únicament caldrà tenir una impresora", expliquen. 

Per això, us apropen un dibuix d'una mascareta amb un somriure, que s'ha d'imprimir en una cartolina o fol de tamany habitual (Din A4) i amb el qual les persones interessades a participar en la campanya hauran de fotografiar-se. El mateix 5 de desembre, hauran de penjar-la a les xarxes socials personals, de l'entitat o de la Plataforma del Voluntariat, juntament amb els hashtags #SomriureÉsVoluntari i #DIV2020. En el cas que es vulgui que es pengi a les xarxes de la Plataforma del Voluntariat, es pot enviar la fotografia per whatsapp al 650 80 10 26 o a l'adreça de correu plavib@plataformavoluntariat.org, indicant el nom de la persona i entitat de voluntariat. 

Podreu trobar en aquest enllaç els dissenys de la mascareta, en diversos colors o en blanc per colorejar, i tant per fer-se en fotografies normals com amb les càmeres frontals dels mòbils (tipus selfie) que inverteixen la imatge.