Si no veieu aquest newsletter correctament feu clic aquí o copieu aquesta adreça
(http://www.peretarres.org/mails/2018/fpt/nadala-1118/index.html) en el vostre navegador. Gràcies.


www.peretarres.org


Segueix-nos
Facebook Twitter
La Fundació Pere Tarrés us desitja
BON NADAL
“Mentre eren allà, es van complir els dies i va néixer el seu fill primogènit: ella el va faixar amb bolquers i el va posar en una menjadora, perquè no havien trobat cap lloc on hostatjar-se.”
Lc 2,6-7
Dos mil anys després, igual que Josep i Maria, milers de persones continuen deixant les seves llars fugint dels conflictes i de la pobresa per buscar refugi en altres llocs del món. Aquest Nadal i durant tot el 2019 recordem obrir les nostres mans i els nostres cors per oferir afecte i acompanyament a totes les persones que arriben al nostre país buscant una vida millor.

Antoni Millet i Abbad
President
Josep Oriol Pujol i Humet 
Director general
I tot l’equip de la Fundació Pere Tarrés us desitgem un bon Nadal.
EDUCACIÓ / COMPROMÍS / RESPONSABILITAT / ENTUSIASME

Numància, 149-151 | 08029 Barcelona | Tel. 93 430 16 06 | fundacio@peretarres.org

PUBLICITAT
De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) i el Reglament Europeu de Protecció de Dades (RGPD), l’informem que les dades personals que ens facilita quedaran incorporades a una Base de Dades General d’Administració de Fundació Pere Tarrés, el responsable del qual és la Fundació Pere Tarrés. Farem servir les vostres dades per prestar-li el servei que ens ha demanat i mantenir-li informat de les nostres activitats per correu electrònic o postal, i sms. Com a titular de les dades, autoritza de forma expressa el tractament d’aquestes dades. Els destinataris de la informació i de les dades són tots els departaments i col·laboradors de la Fundació així com l’Administració en l’àmbit de les seves competències. La informació es conservarà en els nostres arxius durant el període legal de la conservació. Pot exercitar els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat i prohibició de decisions individuals informatitzades previstos al RGPD clicant aquí, o dirigint-se per escrit al Carrer Numància número 149-151 de Barcelona, o mitjançant l’adreça de correu electrònic fundacio@peretarres.org.