Si no veieu aquest newsletter correctament feu clic aquí o copieu aquesta adreça
(http://www.peretarres.org/mails/2018/fpt/forum_pos_nou_0218/index.html) en el vostre navegador. Gràcies.

Logo Fundació

www.peretarres.org/forumsocial

Segueix-nos
Facebook Twitter Blog

Proper Fòrum

La Fundació Pere Tarrés us convida a participar al dinar-conferència-col·loqui:

«Per un contracte social»

Amb l'Excm Sr. Carles Campuzano, diputat al Congrés dels Diputats.

La presentació del convidat anirà a càrrec de l'Excma. Sra. Mercè Conesa, presidenta de la Diputació de Barcelona.

Data: Divendres, 9 de març de 2018
Lloc: Alberg Pere Tarrés. Numància, 149. Barcelona
Hora: de 14.00 a 16.15h
Més informació: www.peretarres.org/forumsocial

La reserva del dinar s’ha de fer a través del web
https://forumsocial.peretarres.org/index.aspx
L’aforament és limitat, prevaldrà l’ordre d’inscripció. El preu del dinar és de 20€

Ja podeu consultar la conferència de Gerardo Pisarello, primer tinent d’alcaldia
de l’Ajuntament de Barcelona, al darrer Fòrum Social Pere Tarrés

 
Gerardo Pisarello
 
 

«Volem que el tercer sector tingui un paper central en l’economia»

“El tercer sector ha incorporat uns valors que no són els del sector privat ni del públic” ha afirmat Gerardo Pisarello, primer tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, en la seva intervenció al Fòrum Social Pere Tarrés i ha afegit: “volem que el tercer sector tingui un paper central en l’economia de la ciutat”. Pisarello ha fet una crida a les entitats del tercer sector, moltes presents entre el públic del Fòrum, a incidir de forma ambiciosa en el benestar social de Barcelona, tan si són grans entitats com petites iniciatives socials.

Gerardo Pisarello ha expressat aquestes idees a la conferència-col·loqui titulada “La ciutat que volem” del Fòrum Social Pere Tarrés, després de la presentació a càrrec de la periodista Milagros Pérez Oliva i de la benvinguda institucional del president de la Fundació Pere Tarrés, Antoni Millet. [més]

Ja podeu consultar la conferència de Mons. Joan Josep Omella, Cardenal Arquebisbe
de Barcelona, al darrer Fòrum Social Pere Tarrés

 
 
 

«Cal evitar que la indiferència envers el patiment dels altres es globalitzi»

“Cal evitar la globalització de la indiferència envers el patiment dels altres, especialment dels menys afavorits” ha afirmat Mons. Joan Josep Omella, Cardenal Arquebisbe de Barcelona, en la seva intervenció al Fòrum Social Pere Tarrés. Mons. Omella ha fet una crida a reconèixer l’altre com un do, com un germà i ha animat a respondre a la injustícia amb respecte apel·lant a la concòrdia, l’empatia, la tolerància i la diversitat.

Mons. Omella ha expressat aquestes idees a la conferència-col·loqui titulada amb una cita evangèlica de Lluc 22, 27: “Enmig de vosaltres, sóc com el qui serveix” del Fòrum Social Pere Tarrés, després de la presentació a càrrec del rector de la Universitat Ramon Llull, Josep M. Garrell, i de la benvinguda institucional del president de la Fundació Pere Tarrés, Antoni Millet. [més]

   

Fundación Lealtad

2017

PUBLICITAT
Segons disposa el Reglament Europeu de Protecció de Dades, posem en el seu coneixement que les seves dades es troben registrades en un fitxer de nom BDGAFPAIPT, amb la finalitat de prestar-li els serveis que ens ha demanat i mantenir-li informat de les nostres activitats, el responsable del qual és la Fundació Pere Tarrés. Té dret a exercir els drets d’accés a les seves dades personals, a la seva rectificació o supressió, a la limitació del seu tractament, a oposar-vos al tractament, a consentir expressament la possibilitat de fer portabilitat de la vostra informació i a la prohibició de decisions individuals automatitzades clicant aquí, o dirigint-se per escrit al Carrer Numància número 149-151 de Barcelona, o mitjançant l’adreça de correu electrònic fundacio@peretarres.org.
La persona assistent autoritza la Fundació Pere Tarrés a enregistrar la seva imatge mitjançant fotografies o vídeo com a informació gràfica de l’esdeveniment públic que poden ser publicades en qualsevol mitjà propi o cedit (mitjans de comunicació, web, xarxes socials) d’acord amb el dret a la pròpia imatge reconegut a l’article 18.1 de la Constitució espanyola i regulat en la Llei orgànica 1/1982, de 5 de maig , sobre dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge.