Troba el teu curs

Curs de Monitors d'Activitats de Lleure Infantil i Juvenil


Segons la 5a DIRECTRIU, de la Direcció General de Joventut, òrgan regulador de les titulacions de Monitor/a i Director/a d'activitats de lleure Infantil i Juvenil. La part teòrica del curs podrà desenvolupar-se en format ON LINE. SEMPRE que es desenvolupin un mínim del 25% d'hores Síncrones, en format de videoconferència i/o sessions presencials. D’acord amb aquesta normativa i de moment, als nostres cursos de lleure es programaran 2 sessions síncrones a la setmana (videoconferències) d’assistència obligatòria i en horari de DIMARTS i DIJOUS de 10,00 a 12,25h . L'entitat assignarà al curs 1 docent expert en lleure educatiu i social per tutoritzar i acompanyar l'alumnat. Estudia al teu ritme mitjançant l' AULA VIRTUAL amb un seguiment constant, i planificacions setmanals de tasques orientades pel tutor/a i amb una coordinació de formació per resoldre tots els dubtes i/o consultes. La durada del curs s'estableix entre la data d'inici i fi d'aquest. Les 160h de pràctiques caldrà realitzar-les PRESENCIALMENT, malgrat que s'estableixen algunes mesures flexibilitzadores pels mesos vinents, arran de la COVID-19, de les que s’informarà puntualment a l’alumnat en el transcurs del curs.

Codi Curs
12430

Llengua vehicular
Català

Modalitat
Online

Online

Data Inici
02/11/2021

Data Fi
21/12/2021

Hores teòriques
150 h

Hores pràctiques
160 h

215€

Videoconferències-Dm i Dj 10.00h – 12.25h

Codi Curs: 12430

Llengua vehicular: Català

Modalitat: Online

Adreça:

Data Inici: 02/11/2021

Data Fi: 21/12/2021

Hores teòriques: 150 h

Hores pràctiques: 160 h

Preu: 215€

A qui va dirigit?

Per a majors de 18 anys amb interès o que estiguin treballant com animadors/es de lleure -en colònies, centres, escoles, moviments educatius o altres institucions o programes- i volen obtenir formació global bàsica, formant-se com a monitor. Aquesta és la vostra oportunitat.

Descripció

El Curs de monitor/a prepara a l’alumne per intervenir de manera educativa en activitats de lleure infantil i juvenil, capacitant-lo per organitzar, dinamitzar i avaluar activitats de lleure infantil i juvenil en el marc de la programació general d’una organització, per mitjà de l’aplicació de les tècniques específiques d’animació grupal, amb una incidència explícita en l’educació en valors i amb atenció a les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos.

Què aprendràs?

Els continguts s’estructuren a partir de 3 mòduls formatius:
1. M1: Activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil

2. M2: Processos grupals i educatius en el lleure infantil i juvenil

3. M3: Tècniques i recursos d’animació en activitats de lleure

Els diferents mòduls del curs fan referència a més de la Normativa de Joventut, als que s’estableixen en el certificat de professionalitat de Dinamització d’activitats de lleure educatiu infantil i juvenil de la família professional de serveis socioculturals i a la comunitat i formen part del Catàleg modular integrat de formació professional. Aquests permetran transmetre a l’alumnat les capacitats per aplicar-les a la seva pràctica educativa. 

Per a més informació dels continguts, consultar l’apartat d’informació acadèmica.

Titulacions

Titulació emesa per la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

professorat

OLGA BARRERA NOGUERAS

Pla de Formació de l’associacionisme i el voluntariat de Catalunya (18 hores)
• Mesures de prevenció per la seguretat i evitar la propagació del Covid-19 (3 hores)
• Recursos digitals per la docència on-line (20 hores)
• Metodologies innovadores per l’elearning (10 hores)
• Potencia de formació digital (10 hores)
• Disseny amb Freehand (20h)
• Gestió dels conflictes (8 hores)
• Curs per empresaris de Servei de Seguretat i Higiene d’ASEPEYO (30 hores)
• Formació esportiva de Nivell I
• ADF

Requisits

Tenir 18 anys a l'inici del curs.

Curs de Monitors d'Activitats de Lleure Infantil i Juvenil

215€

Matricula't

Demana més informació

Nom
Cognoms
Correu electrònic
Mòbil
Codi postal

Observacions (màx. núm. caràcters 250)

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal

Contacte

93 410 16 02 formacio@peretarres.org

c. Carolines, 10. 08012 Barcelona
Fax. 93 439 45 15