Troba el teu curs

Mindfulness


Per a procedir a la matricula d'aquest curs 100% subvencionat cal omplir i annexar a la matrícula el document Annex 1 (document PDF que us heu de descarregar, sota les dades del curs). Valideu que ompliu l'Annex correcte validant la capçalera d'aquest

Clica aquí per descarregar el fitxer annex.

Codi Curs
4224

Llengua vehicular
Català

Modalitat
Online

Online

Data Inici
20/12/2018

Data Fi
31/01/2019

Hores teòriques
30 h

Hores pràctiques
0 h

0€

Codi Curs: 4224

Llengua vehicular: Català

Modalitat: Online

Adreça:

Data Inici: 20/12/2018

Data Fi: 31/01/2019

Hores teòriques: 30 h

Hores pràctiques: 0 h

Preu: 0€

A qui va dirigit?

Aquest curs està dirigit prioritàriament a treballadors en actiu. S'admeten a persones autònomes i personal de l'administració pública. Cal indicar-ho a la pestanya de col·lectiu i facilitar les dades de l'empresa correctament.

Descripció

Objectius generals: - Dotar de les tècniques necessàries per augmentar els nivells de consciència, contribuint a gestionar millor els canvis, optimitzar la presa de decisions, gestionar les crisis i els desafiaments del dia a dia, així com obtenir benestar i un alt rendiment personal i professional. Objectius específics: - Establir un pla d'acció per a la millora personal i professional en els aspectes d’autoconsciència, control emocional, gestió dels canvis i benestar general.

Què aprendràs?

CONSCIÈNCIA EMOCIONAL Aprendre a relaxar-se i a deixar anar. - Com fer una relaxació corporal i aprendre a meditar en la vida quotidiana - Identificar els teus estressos i superar-los - Identificar les teves emocions i aprendre a gestionar-les La consciència plena i la reducció de l’estrés. - Com parar el teu cap? Actuar en comptes de reaccionar Aprendre a gestionar el conflicte. - Aprendre a comunicar-te de una forma assertiva - Tècniques d’assertivitat . L’estrés i la gestió del temps. - Gestiona el temps de forma eficaç - Els lladres del temps: imprevistos, distraccions, interrupcions Aprendre a optimitzar la presa de decisions. - Aprendre a veure altres perspectives - Com disminuir els judicis i les expectatives

metodologia

El curs combina la fonamentació teòrica com a marc referencial necessari per l'assoliment dels continguts i la posada en pràctica d’exercicis i/o dinàmiques per adquirir les habilitats i destreses requerides. En tot moment es pretén que els coneixements que es transmetin i els aspectes que es treballin resultin significatius per als alumnes.

Titulacions

Certificat acreditatiu d'aprofitament emès pel centre de formació Fundació Pere Tarrés.

Titulacions

Aquesta formació està subvencionada i es dóna prioritat als treballadors en actiu.

Mindfulness

0€

Matricula't

Demana més informació

Nom
Cognoms
Correu electrònic
Mòbil
Codi postal

Observacions

Contacte

93 410 16 02 formacio@peretarres.org

c. Carolines, 10. 08012 Barcelona
Fax. 93 439 45 15