Dra. Txus Morata

Tornar a Equip

La Dra. Txus Morata és professora titular i investigadora de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – Universitat Ramon Llull. Es va diplomar en Magisteri per la Universitat Autònoma de Bellaterra (1981), es va llicenciar en Pedagogia per la Universitat de Barcelona (1986) i es va doctorar en Pedagogia per la Universitat de Barcelona (2009).

A la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – Universitat Ramon Llull ha impartit docència al Grau d’Educació Social i Treball  Social, al Màster universitari en Models i estratègies d’acció social i educativa en la infància i adolescència, al Màster en Desenvolupament, cooperació i acció comunitària, al Títol d’Expert en Infants i joves migrants que arriben sols (Mena): estratègies i eines per a la inclusió social. També ha estat docent a la Diplomatura Educació Social i Treball Social de la Universitat de Deusto.

Desenvolupa la recerca en els camps del lleure educatiu, acció sociocultural, pedagogia comunitària, exclusió social, infància i adolescència.

Correu de contacte: tmorata@peretarres.org | tmorata@peretarres.url.edu

Perfil del Portal de Recerca de Catalunya: https://portalrecerca.csuc.cat/orcid/0000-0002-8898-183X