Dra. Maite Marzo Arpón

Tornar a Equip

La Dra. Maite Marzo Arpón és professora contractada doctora de la Facultat d’Educació social i Treball social Pere Tarrés – Universitat Ramon Llull. Es va doctorar per la Universitat de Barcelona el 2007, amb la tesi doctoral Características de los educadores sociales de los recursos residenciales de atención a la infancia y a la adolescencia en Barcelona y provincia. 

Des de la finalització de la llicenciatura en Pedagogia (1988) ha continuat la seva formació al Centre de Postgrau Pere Tarrés, en el Màster en Intervenció socioeducativa amb infància i adolescència en situació de risc o conflicte social (1996) i a l’Institut Avedis Donabedian, adscrit a la Universitat Autònoma de Barcelona, en el Postgrau en Metodologia d'avaluació i millora de la qualitat assistencial (2001). 

Ha impartit docència en les diplomatures d’Educació Social i de Treball Social, i des del curs 2008/09 en els Graus d’Educació Social i de Treball Social. També és professora del Màster oficial en Direcció, gestió i intervenció en Serveis Socials des del curs 2007/08 i del Màster oficial en Models i estratègies d’acció socioeducatives amb infància i adolescència des del curs 2013/14. 

Desenvolupa la recerca en les àrees de coneixement a les quals dedica la seva activitat com a PDI; són l’atenció a la infància i a l’adolescència en situació de vulnerabilitat social i els efectes del lleure educatiu i de les accions socioculturals en els territoris.  

Correu de contacte: mmarzo@peretarres.org

Perfil del Portal de Recerca de Catalunya: https://portalrecerca.csuc.cat/orcid/0000-0003-0684-1225