Dra. Eva Palasí

Tornar a Equip

La Dra. Eva Palasí és professora investigadora de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – Universitat Ramon Llull. Es va diplomar en Treball Social a l’Escola Universitària de Treball Social – ICESB – Universitat Ramon Llull (1999), té un postgrau en Participació ciutadana i desenvolupament sostenible per la Universitat Autònoma de Barcelona (2007), es va diplomar en Educació Social a l’Escola Universitària de Treball Social i Educació Social Pere Tarrés de la Universitat Ramon Llull (2009), va realitzar el Màster universitari en models i estratègies d’acció social i educativa en la infància i adolescència a la Facultat d’Educació Social  i Treball Social Pere Tarrés de la Universitat Ramon Llull (2011) i es va doctorar en Ciències de l’Educació i de l’Esport de la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna de la Universitat Ramon Llull (2018). 

Ha impartit docència de les matèries al Grau d’Educació Social i al Grau de Treball Social de la Facultat d’Educació Social  i Treball Social Pere Tarrés de la Universitat Ramon Llull; i al Màster universitari en Models i estratègies d’acció social i educativa en la infància i adolescència a la Facultat d’Educació Social  i Treball Social Pere Tarrés de la Universitat Ramon Llull. 

Desenvolupa la recerca en els camps del lleure educatiu, acció sociocultural, pedagogia comunitària, exclusió social, infància i adolescència.

Correu de contacte: epalasi@peretarres.org | epalasi@peretarres.url.edu

Perfil del Portal de Recerca de Catalunya: https://portalrecerca.csuc.cat/orcid/0000-0002-6289-763X