Dr. Pere Mora Ticó

Tornar a Equip

El Dr. Pere Mora Ticó és professor investigador de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – Universitat Ramon Llull. Es va llicenciar en Història Contemporània per la Universitat Autònoma de Barcelona, es va llicenciar en Geografia, especialitat en Estudi de la població i de les activitats socials i econòmiques, per la Universitat Autònoma de Barcelona. Té un màster en Iniciació a la recerca en història contemporània per la Universitat Autònoma de Barcelona. Es va doctorar en Geografia per la Universitat Autònoma de Barcelona amb la tesi doctoral El moviment ecologista a Catalunya: el seu origen, evolució i inserció a la vida política catalana. Té un curs de Direcció i gestió del màrqueting a ESADE (Centre de Desenvolupament Directiu) i un curs de Direcció eficaç i professionalització de l’equip de vendes a ESADE (Centre de Desenvolupament Directiu). 

Ha  impartit docència a les assignatures Societat relacional i direcció estratègica al Màster universitari en Direcció, gestió i intervenció en Serveis Socials (des del 2013), del qual és director. A les assignatures Organització d’entitats socials, Gestió d’organitzacions, Estratègies de participació ciutadana, Pràcticum I, II, III i IV als Graus d’Educació Social i Treball Social. I a l’assignatura d’Habilitats directives del Títol d’expert en Gestió de residències i altres recursos per a gent gran. 

Desenvolupa la recerca en els camps de la Gestió d’organitzacions no lucratives, l’emprenedoria social, la responsabilitat social corporativa, la participació ciutadana, les alternatives socials, els moviments socials i el moviment ecologista i medi ambient.

Correu de contacte: pmora@peretarres.org

Perfil del Portal de Recerca de Catalunya: https://portalrecerca.csuc.cat/orcid/0000-0002-1245-9412