Dr. Paco López

Tornar a Equip

El Dr. Paco López Jiménez és professor investigador de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – Universitat Ramon Llull. Es va llicenciar en Psicologia per la Universidad Pontificia de Salamanca (1988), es va doctorar en Psicologia per la Universitat de Valladolid (programa: Psicologia de l’Educaci, 1998), té el Màster en Psicoteràpia breu estratègica (Brief Strategic Therapy Training) pel Mental Research Institute of Palo Alto i Centro di Terapia Strategica di Arezzo (2005). 

Ha impartit docència en diplomatures i graus de Psicologia social, Habilitats socials, Abordatge estratègic de situacions professionals, Processos psicològics bàsics (a més dels pràcticums de tots els cursos). En postgraus, assignatures relacionades amb els processos d’acompanyament, la comunicació interpersonal i el lideratge (Màster universitari en Pedagogia social i comunitària, Màster universitari en Estratègies d’acció social i educativa amb infància i adolescència - MEIA i en diversos postgraus). 

Desenvolupa la recerca en els camps de la psicologia social i comunitària, la infància i la família, la innovació social i les competències professionals. 

Correu de contacte: plopez@peretarres.org

Perfil del Portal de Recerca de Catalunya: https://portalrecerca.csuc.cat/orcid/0000-0002-9808-5481