Expert en

Ètica Aplicada a l’Acció Social i Psicoeducativa
eu-etica.jpg

Direcció i professorat

Direcció i professorat

objectius

objectius

metodologia

metodologia

Pla d'estudis

Pla d'estudis

Sortides professionals

Sortides professionals

Pràctiques

Pràctiques

calendari

calendari

Preu, beques i ajuts

Preu, beques i ajuts

Coorganitzat, dirigit i impartit conjuntament per la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés i l’Institut Borja de Bioètica

Al segle XXI, una mirada ètica a l’atenció a les persones requereix una visió i unes capacitats interdisciplinàries que incorporin els valors a la pràctica professional i permetin identificar i gestionar correctament les problemàtiques ètiques que es puguin donar en les organitzacions.

En les institucions de l’àmbit social i psicoeducatiu, l’ètica aplicada emergeix com una disciplina que ofereix instruments i competències per millorar l’atenció i el respecte a les persones, així com la reflexió i el diàleg per donar respostes als reptes ètics que planteja quotidianament l’activitat professional. Perquè aquesta nova mirada d’atenció a les persones sigui efectiva, és convenient que les organitzacions contemplin la seva responsabilitat de crear unes condicions en què l’ètica sigui un element present i transversal en tots els moments i espais de la pràctica diària dels professionals, més enllà de la seva predisposició particular.

Des d’aquesta perspectiva, la nostra proposta formativa ha fet l’esforç d’incorporar els principals referents en ètica de la intervenció social a Catalunya per tal de dissenyar un curs que aporti una bona formació bàsica per a persones que no tenen formació prèvia en aquesta temàtica, i que a la vegada permeti consolidar i aprofundir els coneixements d’aquelles persones que ja estan iniciades en l’ètica aplicada a la intervenció socioeducativa, de manera que puguin dinamitzar la perspectiva ètica de la institució on treballen.

Coorganizat per: 

Et recomanem

Curs
19/20 (2a edició)
Modalitat
Semipresencial
Crèdits
15
Idioma
Castellà
Durada
D’octubre 2019 a juny 2020
Preu
122€/ECTS
El preu no inclou taxes i preinscripció
Matrícula
Oberta fins el 8/11/19

Preinscripció

Preinscripció

Matrícula

Matrícula

Descarrega't tota la informació

Descarrega't tota la informació

Vols saber-ne més?

Nom
Cognoms
Correu electrònic
Mòbil
Codi postal

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal