Màster

Counselling

Direcció i professorat

Direcció i professorat

objectius

objectius

Metodologia

Metodologia

Pla d'estudis

Pla d'estudis

Sortides professionals

Sortides professionals

Pràctiques

Pràctiques

calendari

calendari

Preu, beques i ajuts

Preu, beques i ajuts

El counselling és una eina poderosa d’aplicació en totes les professions d’ajuda i, per tant, l’objectiu és donar a conèixer la teoria, la pràctica i les seves tècniques com a model d’intervenció perquè aquests professionals puguin treballar i potenciar canvis de forma positiva integrant els continguts relacionats amb el desenvolupament de competències personals i relacionals des de la supervisió pràctica.

El Màster en Counselling tracta d'ensenyar a acompanyar la persona que pateix i viu en una situació de crisi o dificultat per tal que sigui capaç de detectar i trobar eines i habilitats pròpies que li permetin superar les dificultats. En aquest sentit, la relació d'ajuda i el counselling permet identificar les conductes destructives de les persones i fomentar l'adquisició de destreses perquè s'adaptin a situacions complexes i crítiques, rebent formació en competència emocional, resiliència, lideratge, intervenció en crisi i àmbits de vulnerabilitat i exclusió ...

La formació en relació d'ajuda i counselling és objecte d'interès de professionals i voluntaris que operen en els àmbits social, educatiu, sanitari i altres, especialment davant l'escassa competència relacional i emocional adquirida en els anys d'estudis universitaris i la pròpia trajectòria professional.

Aquest màster tracta d'acompanyar a la persona que pateix i viu en una situació de crisi o dificultat per tal que sigui capaç de detectar i trobar eines i habilitats pròpies que li permetin superar les dificultats.

Formació d'interès en Serveis Socials

Et recomanem

Curs
20/22 (17a edició)
Modalitat
Semipresencial
Crèdits
60
Idioma
Castellà
Durada
D’octubre 2020 a juny 2022
Horari
Divendres de 16 a 21h. Dissabtes de 9.30 a 14.30h i de 15.30 a 20.30h
Preu
115€/ECTS. El preu no inclou taxes i preinscripció
Matrícula
A partir del 2 de maig de 2020

Preinscripció

Preinscripció

Matrícula

Matrícula

Vols saber-ne més?

Nom
Cognoms
Correu electrònic
Mòbil
Codi postal

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal