Escoles per l'acció social
Escoles per l’Acció Social Tallers gratuïts preuniversitaris Tallers de recerca Ajuts i beques Admissions

Escoles per l’Acció Social

La Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – URL ofereix a les escoles i centres educatius diversos serveis perquè els futurs estudiants de Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Superior (CFGS) coneguin de prop els graus que s'hi imparteixen, la metodologia pròpia d’ensenyament, i el professorat.

Visita guiada a la facultat

Amb l’objectiu de conèixer de prop el món universitari, La Facultat Pere Tarrés - URL ofereix a les escoles visites guiades. Durant la visita, els estudiants reben informació sobre els graus que s’hi imparteixen i sobre la metodologia que caracteritza la Facultat Pere Tarrés –URL: classes magistrals, seminaris, biblioteca, àmbits de recerca social, intercanvis internacionals i servei d’orientació i promoció professional.

Taules rodones

La Facultat Pere Tarrés - URL ofereix a les escoles participar en la celebració de diades emblemàtiques i debatre situacions d'actualitat com el dia Internacional de l'Educació Social i del Treball Social.

Xerrades d'orientació

La Facultat Pere Tarrés - URL es desplaça a les escoles que ho sol·licitin per oferir als alumnes de Batxillerat i últims cursos de cicles formatius xerrades informatives sobre els estudis que s’imparteixen a la nostra facultat i les sortides professionals. El docent va acompanyat d’un estudiant de doble Grau (Educació Social i Treball Social) que explica la seva experiència en els centres de pràctiques i a la Facultat.

Xerrades d'actualitat en l'àmbit social

La Facultat Pere Tarrés - URL posa el talent i l’experiència dels nostres docents al servei del professorat de la vostra escola i de les famílies oferint xerrades d’actualitat en l’àmbit social: trastorns en l'alimentació, drogo-dependències, educació en la infància i l’adolescència, noves tecnologies i educació sexual, entre d’altres.